C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: Ja je leest het goed! We zijn weer bezig met de indeling voor LOFT|ROOM NO4 en druk met nieuwe designers aan het spotten. Ben jij ontwerper van bijzondere en mooie interieur en design items, meubels, fashion , [interieur] accessoires of sieraden en wil in onze super hotspot interieur en design concept store jouw mooie items verkopen? Neem dan snel contact met ons op. Wij verheugen ons al op je mailtje:-) • Yes, that’s right! We are looking for new designers for LOFT | ROOM NO4. Are you a designer of special and beautiful interior and design items, furniture, fashion, [interior] accessories or jewelry and do want to sell your beautiful items in our super hotspot interior and design concept store? Please contact us. We are looking forward to your email 🙂 • #weareopenfordesigners #roomfordesign #design #interiordesign #conceptstore #conceptstorenijmegen #honigcomplexnijmegen #honigcomplex #hotspotnijmegen #hotspot #lifestyleconceptstore #designmakers #designconceptstore #cmoreconceptstore via Instagram http://ift.tt/2v42T7j

1 Comment

  1. […] C-More is looking for new designers for LOFT | ROOM NO4. Are you a designer of special and beautiful interior and design items, furniture, fashion, interior accessories or jewellery and do want to sell your items in the conceptstore, you will find all info here. […]

    Beantwoorden

Geef een reactie