C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: Tito is geïnspireerd op de takeaway bakjes en ontworpen door Sjors Driesen voor een ontwerp wedstrijd van Cor Unum en Sergio Hermans ” take it to the Street” . Hij won de 3e prijs … Tito is in onze concept store te koop.vandaag tot half 8 open, as usual 😉 tot vanmiddag! Fijne Design zondag! • Tito is inspired by the takeaway boxes and designed by Sjors Driesen for a design contest by Cor Unum and Sergio Hermans “take it to the street”. He won the 3rd prize … Tito is in our concept store for sale. Today we are open until mid 8.30 PM as usual 😉 see you this afternoon! Enjoy your Sunday with design.. • #sjorsdriesen #DesignStudioEsjay #roomfordesign #conceptstorenijmegen #conceptstore #designconcepstore #design #food #kitchen #eat #inspiration #corunum#sergioherman #designshop #designshopping #hotspotnijmegen #hotspot #honigcomplex #honigcomplexnijmegen #enjoythelittlethings via Instagram http://ift.tt/2ygsbkF

Geef een reactie