C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: Save the date!! Op zondag 26 november is het WOON + DESIGN Event in onze store ! Oa interieur flits advies, meet and greet met ontwerpers, minimalistische kerst krans maken, verschillende acties en je kunt een interieur advies winnen! Reserveer vast een plekje in je agenda. Volg ons op Instagram en Facebook voor alle updates en het opgeven voor de workshops. Tot dan! • Save the date !! Sunday the 26th of November: INTERIOR + DESIGN Event in our store!You can get an Interior design speeddate, meet and greet with designers, make a minimalistic Christmas/wreath, various actions and you can win an interior design! Reserve a place in your calendar. Follow us on Instagram and Facebook for all updates and signups for the workshops. See you then! #cmoreconceptstore #designevent #roomfordesign #honigcomplex #honigcomplexnijmegen #conceptstore #interiorconceptstore #inspiration #savethedate via Instagram http://ift.tt/2zXdM10

Geef een reactie