C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Deze super mooie zeepjes zijn een ware lust voor het oog én voor de neus! Maar wat nog fijner is aan deze mooie zeepjes: Alleen de zuiverste plantaardige oliën en boter worden gebruikt. Daardoor en door het maakproces blijven de goedheid en de eigenschappen van de natuurlijke ingrediënten bewaard . De zepen bevatten geen palmolie, SLS, kunstmatige kleur-of conserveringsmiddelen. Ze worden met de hand gemaakt in kleine partijen, met de hand gesneden, ze zijn biologisch afbreekbaar en niet op dieren getest. Kortom, niets dan goeds, toch? #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #hangemaaktezeep #naturalsoap #natuurlijkezeep via Instagram http://bit.ly/2TDFFkI

Geef een reactie