C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Oeh, dat is nog eens lekker én gezond! Gimber is een drank van gember. Gember is goed voor de spijsvertering, verlaagt het cholesterol en nog veel meer. Gimber is 100% biologisch en is gemaakt van een fijne selectie van de ingrediënten, vrij van conserveringsmiddelen of andere smaakversterkers. Je kan de drank aanlengen met bronwater, of je kan ermee koken, kortom een veelzijdige drank! Deze super mooie flessen zijn er in verschillende maten en sinds kort verkrijgbaar bij ons in de store. Heerlijk voor jezelf, maar door de toffe verpakking ook heel leuk om kado te doen. Origineel, lekker en gezond! #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #gember #ginger #healthy #drank #interior via Instagram https://ift.tt/2VEmTKz

Geef een reactie