C-More Concept Store Instagram Update

Instagram Update: Zo leuk dat je er afgelopen zondag bij was tijdens #expeditiehonig @mettepernilleonline ! En de theedoeken zijn in het echt nòg mooier! • Thanks @mettepernilleonline for joining is last Sunday during the Expeditie Honig!! Ans the tea towels are even more beautiful in real life!! #Repost @mettepernilleonline with @repostapp
・・・
Tea towels from @yai_yai_living . They come in three lovely colors and are made of organic and gots certified cotton. Find them now online in our webstore, or offline at @cmoreconceptstore in Nijmegen.
.
.
.
#yaiyai #teatowels #kitchentowels #danishdesign #organiccotton #gotscertified #kitchen #keuken #theedoek #toffekleuren #organischekatoen #cmoreconceptstore #offlineshopping #honigcomplex #nijmegen #verantwoordafdrogen #onlineshopping #mettepernille via Instagram http://ift.tt/2qc7fqe

Geef een reactie