C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: via Instagram http://ift.tt/2y1lZvX
Mooie foto van onze LOFT|ROOM met meubels van @joinemaarten en lamp van @joostseegers 🙂 Thanks @tasteofcolourtrendwatching ! Super leuk dat jullie er gister waren • pretty picture of our LOFT|ROOM with furniture by #maartenbaptist and lamp by #Joostseegers So great you visited our store yesterday:-) 
•••••
#Repost @tasteofcolourtrendwatching
・・・
What a wonderful setting at @cmoreinteriorconcept. We’re here to talk business. Stay tuned…🎉 #conceptstore #design #interior #dutchdesign #brands #nijmegen #honig #honigcomplexnijmegen #honigterrein #meltingpot #inspiration #designers #loft #industrial #industrial-design #feckenvangestel #newplans #greatideas #cocreating #jeeo #sanitary • #cmoreconceptstore #honigcomplex #roomfordesign #designconcepstore #designfurniture 

Geef een reactie