C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: We love Coffee! Fijne cappuccino kopjes JADE van @joinemaarten met mooie gouden tekst of gekleurde opdruk. Per 2 op een kurken onderzetter. Ook in koffie of espresso maatje 🙂 • We love coffee! Nice cappuccino cups JADE of @joinemaarten with beautiful golden text or colored print. Per 2 on a cork coaster. Also in coffee or espresso size 🙂 We Like!! • #coffee #koffie #cappucinocup #welovecoffee #roomfordesign #interieurstyling #cork #ceramics #styling #honigcomplex #honigcomplexnijmegen #cmoreconceptstore #interiorconceptstore #inspiration #itsthelittlethings #itsthelittlethingsinlife #enjoylife #maartenbaptist #interioraccessories #interieuraccessoires #inspiratie #keramiek via Instagram http://ift.tt/2whvPZW

Geef een reactie