C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Toffe Stoffen, het Nederlandse woord Tof beschrijft een mix van de woorden leuk en cool.
“De raarste dingen kunnen me inspireren. Ik hou van design met een twist, goed doordacht”, aldus de ontwerpster van Toffe Stoffen. Ze gooide haar verschillende vaardigheden op een stapel en mengde deze met haar liefde voor kwaliteit, katoen, streeppatronen, interieur en design. Het resultaat mag er wezen! Super toffe kussens, theedoeken en b.v. ook een tipi tent. De stoffen zijn rotatie gedrukt op 380 gr / m, 100% katoen canvas (dubbele Panama) in Nederland.
De kussenslopen worden vervaardigd in een fabriek in Polen.
Alle theedoeken zijn geweven en genaaid in het Nederlandse Textielmuseum: TextielLab in Tilburg en zijn gemaakt van 100% biokatoen. #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #kussens #stoffen #interior #design #strepen #stripes via Instagram https://ift.tt/2XG2w1D

Geef een reactie