C-More Concept Store Instagram Update

Instagram Update: Fijne Koningsdag!! Wij zijn vandaag open vanaf 12.00 uur. Ben je nog opzoek naar een mooi festival tasje voor het komend seizoen? Kom dan deze van Anna Treurniet van gerecycled leer eens bekijken. Perfecte maat en mooi design! • Happy Kingsday!! Today we are open at 12.00 hrs. Are you koning for the perfect festival bag for the upcoming festival season ? Look no further! This one Made of recycled leather by Anna Treurniet has the perfect size and a beautiful shape. #kingsday #koningsdag #festivalbag #festivalseason #tecycled #recycledleather #festival #summer #bags #design #inspiration #conceptstorenijmegen #cmoreconceptstore #conceptstore #honigcomplexnijmegen #honigcomplex #hexagon #annatreurniet via Instagram http://ift.tt/2qhAjwm

Geef een reactie