C-More Concept Store Instagram Update

Instagram Update: Yes!! Vanavond was de lancering van de Nijmeegse knaapjes bij de Witwasserij. Ze zijn prachtig geworden! Ik mocht er samen met de juryleden van de Ontwerpwedstrijd van Made in Nijmegen een in ontvangst nemen. En….. tromgeroffel ….. vanaf dit weekend zijn ze al in onze store te koop! • Yes !! Tonight was the launch of the “Nijmeegse Knaapjes” They have become beautiful! We as the jury members of the Made in Nijmegen design contest received the first exemplars. And ….. drumroll….. as from this weekend they will be sold in our shop!! #design #madeinnijmegen #nijmeegseknaapjes #honigcomplexnijmegen #industrieelwonen #designdirectlyfromthemakers #interioraccessories #clothshanger #bridge #brug #kleerhanger #kledingkast #garderobe #kapstok via Instagram http://ift.tt/2s6XX04

Geef een reactie