C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Ben jij een vroege vogel of hou je meer van uitslapen? Eigenlijk maakt het niets uit, onder de 100% linnen dekbedden van @bymolle slaapt iedereen heerlijk. Wist je dat linnen de fijne eigenschap heeft dat het cool is in de zomer en warm in de winter? Daarnaast heeft het ook nog eens een stofafstotend vermogen, is het vuilafstotend en het veroorzaakt geen allergische reacties. Laatste leuke weetje over linnen: Linnenstof bezit zeldzame bacteriologische eigenschappen. Linnen is een natuurlijke antiseptische stof, die bacteriën doodt. Bacteriën en schimmels kunnen er niet op leven. Wat wil je nog meer? Dat zijn toch de meest waanzinnige eigenschappen allemaal in 1 dekbed?!? #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #linnen #linnendekbed #designslaapkamer #slaapkamer #beddengoed via Instagram http://bit.ly/2SO1JZm

Geef een reactie