C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Verlichting is lang een ondergeschoven kindje geweest in de interieur wereld. Gelukkig is dat enorm aan het veranderen. Met de juiste verlichting kan je echt toveren met jouw interieur. Heb je een super leuk huis, mooie spullen, fijne kleuren, maar voel je je toch niet happy? Dan kan het goed zijn dat jouw verlichting niet klopt! Wij hebben in onze store een aantal heel bijzondere en mooie lampen in de collectie. Natuurlijk vertellen we je daar graag over. Vandaag zijn we open van 12:00-19:00, dus als je er nog even uit wil heb je gelijk een goed excuus. #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #lampen #lamp #lights #lightning #designlamp #verlichting via Instagram http://bit.ly/2DmYm5f

Geef een reactie