C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Volgens de ijsprofessor van het Honigcomplex is dit misschien wel het gezondste ijsje van Nederland? Wie weet….wij vinden het vooral súper lekker. Deze pleasure mag je gewoon eten zonder quilt (y), de ijsjes van ONWijs zijn namelijk alleen maar gemaakt van gezonde ingrediënten, geen suiker maar bijvoorbeeld agavesiroop, vers fruit en groente. De lente is begonnen, de zomer komt daarna, dus hopelijk kunnen we nog héél veel ijsjes eten! Ze zijn al te koop in onze store, kom gauw kijken en proeven welke lekkere smaken er allemaal zijn 😉 #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #ijs #gezond #gezondijs #waterijs #icecream #healtyicecream via Instagram https://ift.tt/2FD1nAO

Geef een reactie