C-More Concept Store Instagram Update

Instagram Update: Heerlijk zo’n relaxte zondag …. Misschien al de agenda er bij voor vakantie plannen? Deze leuke van #zoedt is daar perfect voor 🙂 kom vandaag even binnen lopen in onze concept store op het Honig Complex 🙂 Ps: dit mooie jasje is van wintervacht , heerlijk voor de koude avonden en de stoel en tafel ! Prachtige details ! • lovely relaxing Sunday 🙂 making plans for holiday in this nice calendar by #Zoedt . The jacket is by #wintervacht, nice warm for the cold evenings… the table and chair beautiful details. You are welcome in our concept store at #honigcomplex Nijmegen! • #makingplans #sunday #sundaymood #relaxingsunday #jacket #recycledfashion #stationary #homeoffice #table #chair #foldingchair #wood #details #design #madewithlove #designdireclyfromthemakers #designmakers #conceptstore #cmoreconceptstore #designinspo #color #yellow #wool via Instagram http://ift.tt/2mzlC8R

Geef een reactie