C-More Concept Store Instagram Update

Instagram Update: Volgende week zondag is het Moederdag! Wil je haar verrassen met een bijzonder kadootje? Kom dan van de week even bij ons binnen lopen. We hebben veel unieke bijzondere, heerlijke, mooie items direct van de ontwerpers in onze store. Bv de vaasjes van #HellasDuijs de posters, kaarten, sieraden en theedoeken van #Afgestoft prachtige sieraden van #staringbackatmeaccessories #recycled #design zoals deze #plantenpot van #rescued en natuurlijk ook mooie stilistische #planten • Sunday Next week is Mother’s Day! Do you want to surprise her with a special gift? Then come visit us in the upcoming week. We have many unique, special, delicious, beautiful items directly from the designers in our store. For example: vases by #HellaDuijs, #posters, #cards, #jewelry and #teatowels by #Afgestoft, beautiful #jewelry by #staringbackatmeaccessories, #recycled #design like this #planter by #rescued and of course also beautiful stylistic # plants. So much choice! •••• #conceptstorenijmegen #cmoreconceptstore #nijmegen #honigcomplex #shopping via Instagram http://ift.tt/2qeAQTI

Geef een reactie