C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: WoW! BIG news… We staan tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven samen met De Design Shop bij Sectie C ! Dus bezoek onze Pop-Up locatie waar het volop bruist van alle Design én het is er ook nog eens super gezellig! Tot dan 🙂 [ DDW 21-29 okt 2017 Locatie Sectie C : Daalakkersweg gebouw 8 Eindhoven ] •
WoW! BIG news … We are at the Dutch Design Week in Eindhoven together with The Design Shop at Section C! So visit our sparkling Pop-Up location, full of Design. And it’s also very cozy! See you there! 🙂 [ DDW 21-29 okt 2017 Location Sectie C : Daalakkersweg building 8 Eindhoven ] • #DDW #ddw2017 #dutchdesignweek #dedesignshop #cmoreconceptstore #honigcomplex #honigcomplexnijmegen #roomfordesign #designdirectlyfromthemakers #dutchdesign #design #eindhoven #nijmegen #interior #interieur @dutchdesignweek @dedesignshop @sectie_c via Instagram http://ift.tt/2zjS4j6

Geef een reactie