C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: Maarten Baptist die onze Loft afgelopen zomer heeft ingericht, is goed vertegenwoordigd op DDW! Hij heeft zelfs een eigen DDW-Map met tips en routes uitgegeven. Deze foto is gemaakt bij Piet Hein Eek boven. Wij zijn super trots dat Maarten als een van de ontwerpers van het eerste uur in ons concept gelooft en zijn fan van zijn ontwerpen. De glazen Karaffen zijn ook te koop bij onze pop-up shop bij Sectie C . De tafel is binnenkort weer in onze store te bewonderen • Maarten Baptist, who joined our Loft last summer, is well represented at the DDW! He even has his own DDW Map with tips and routes. This picture is taken upstairs at Piet Hein Eek. We are proud that Maarten believes in our concept since the first day we started! We are a big fan of his designs. The glass carafe is also available at our pop-up shop at Section C. The table will soon be back again in our store. • #ddw2017 #dutchdesign #cmoreconceptstore #popupshop #sectiec #maartenbaptist #tafel #bestek #eten #eetkamer #roomfordesign #honigcomplex #designmakers #designfurniture #designconcepstore via Instagram http://ift.tt/2xlunGK

Geef een reactie