C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: Wat een super gave keuken van @stalenkeuken.nl in onze store!! En samen met de fauteuil van @label_van_den_berg is het helemaal een plaatje 🙂 #Repost @gabyvangestel (@get_repost)
・・・
Great to hear the amazing response to our pop-up showroom at @cmoreconceptstore in Nijmegen. Besides our own designed steel kitchen you can see our conceptdesign with some of our partners in crime like @label_van_den_berg, @lorettemillar and @dedarmilano, @vanjoost.bendthenorm and @carven, @ann_debosschere and @limitededitionrugs, @pittcooking and @a.kroeze with #kemie. We love working with brands like these. #dutchdesign #designduo #feckenvangestel #conceptdesign #steelkitchen #stalenkeuken #interiordesign #totalconcept #conceptstore #cmore #label #carven #le #limitededition #limitededitionrugs #dedar #fabrics #milano #curtains #gabyvangestel #interiordesigner #nlxl #wallcovering via Instagram http://ift.tt/2zBRqBx

Geef een reactie