C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Inspiration Update: Deze super gave portemonneetjes van Anna Treurniet zijn dus ook “gewoon” in onze store te koop ! #trots!! Enne ….. het is een super leuk Sint of kerst kadootje natuurlijk 🙂 #sing #kerst #kadotip #wishlist #conceptstorenijmegen #cmoreconceptstore #green #groen #roomfordesign #Repost @annatreurniet ・・・
Vegetable-tanned leather is one of my favourite materials to use, because this leather is supple and has a super natural look & feel.
.
.
.
.
.
#vegetabletanned
#vegetabletannedleather #sustainablewallets #durable #materials #giftsforher #sustainablefashion #ethicalfashion #ethicalaccesories #madeinholland #nijmegen #buylocal #nimma #leathergoods #kleinlederwaren #duurzameportemonnee #duurzamesint #sinterklaascadeau via Instagram http://ift.tt/2zf6bXA

Geef een reactie