C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

🎄🎄🎄 last minute design kerst kadootjes kaarten en Styling !! 🎄🎄 Vandaag zijn we van 12 tot 17 u open en kun je nog snel je last minute super gave en bijzondere kerst kadootjes en kerst Styling bij ons vinden! Van een mooi armbandje tot een houten heren horloge en van een minimalistische eiken kerstboompje tot een betonnen kerstboom. Ook hebben we nog hele mooie kerst en nieuwjaar kaarten. Allemaal rechtstreeks van de makers en ontwerpers. Zo heb je echt iets bijzonders in huis en om te geven. Ps: bij ons kun je gratis parkeren vlak voor onze deur! 🎄✨🎄 #cmoreconceptstore #honigcomplexnijmegen #kerstcadeau #zondagopen #kerst #kerstboom #kerstshoppen #gratisparkeren #honigcomplex #nijmegen #design #designkado #designdirectlyfromthemakers #roomfordesign via Instagram http://ift.tt/2C5s4x8

Geef een reactie