C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Wist je dat de Pilea behoort tot de brandnetelfamilie? ( wij dus niet) De Pilea wordt ook wel vriendschapsplantje of doorgeefplantje genoemd, omdat je de baby Pilea’s gemakkelijk kunt afsteken en weggeven aan vrienden en familie. Met het baby plantje kan hij/ zij zo zijn/ haar eigen Pilea Family kan laten groeien! We namen de proef op de som met 1 van onze eerste Pilea’s. En zie hier, 1 van onze vele Pilea kinders staat nu te wachten op een nieuwe familie. Ben jij dat? Met liefde voor jou gestekt! Vandaag zijn we open van 12:00-19:00, mocht je nog een nieuwe hobby zoeken of gewoon een leuk kadootje! #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #pilea #moneyplant #stekken #stekjes #groen #groeninjeinterieur via Instagram https://ift.tt/2x9UyCb

Geef een reactie