C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Het mooie weer komt er weer aan. Tijd voor terrasjes, ice coffee en andere heerlijkheden. Dat wil je natuurlijk het liefste drinken uit een bijzonder glaasje zoals deze Julie van Maarten Baptist. De karaffen genaamd Julie zijn er in drie maten. Dit is de kleine Julie die zich uitstekend leent om een ijskoffie of b.v. een matcha latte in te serveren. Julie heeft twee openingen, een grote voor het vullen van ijsblokjes, schijfjes citroen, muntblaadjes etc. en een kleine met een elegante tuit om te gieten. Julie is gemaakt van het beste laboratoriumglas. Door de hoge materiaaldichtheid, zijn de karaffen hitte- en vaatwasser bestendig. Het glas en de kurk zijn afkomstig uit Tsjechië en Portugal en worden geproduceerd in kleine lokale ambachtelijke studio’s.
Laat de zomer maar gauw beginnen! Wij zijn er helemaal klaar voor 😉 #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #karaf #decanter #glas #glaswerk #matchalatte #icecoffee #summer #zomer via Instagram https://ift.tt/2U1z0VM

Geef een reactie