C-More Concept Store | ROOM for design • Inspiration Update

Wat een fijn zonnetje! Dit doorkijkje in onze store geeft een mooie kijk op de fantastische net echte betonnen keuken. Net echt? Ja, net echt! Deze tafel heeft een echt betonlook, maar het ‘ beton’ is een glasvezelversterkte polymeer-composiet op basis van polyesterhars. Het materiaal is 100% niet capillair, waardoor er geen vocht en vuil binnendringt. De tuinmeubelen van designlabel Net-Echt lijken van beton maar ze zijn lichtgewicht, oersterk en duurzaam. De betonlook banken en tafels van Net-Echt wisselen moeiteloos van plaats en gaan eindeloos mee door het tijdloze design en het sterke materiaal. Het Net-Echt designconcept is ontworpen vanuit de overtuiging dat echt genieten van het leven compromisloos moet zijn. De meubelen zijn minimalistisch qua vorm, maar ruimte vullend qua uitstraling. #roomfordesign #cmoreconceptstore #Honigcomplex #honigcomplexnijmegen #designconceptstore #conceptstore #interior #design #beton #betonlook #netecht #interieurinspiratie via Instagram http://bit.ly/2FUG10w

Geef een reactie